Naše potepanje...

...se je uradno pričelo z delovanjem Ansambla POTEP v začetku decembra 2010. Prihajamo pretežno iz Posavja, uradni sedež pa imamo na Velikem Trnu v občini Krško. Drugače se predstavljamo za Sevničane, ker je prvotna zasedba štela člane, ki so prihajali iz neposredne bljižine Sevnice. V decembru 2013 je prišlo do zamenjave člana v ansamblu. Severin Jazbec je zaradi pomanjkanja časa in prenatrpanega urnika, odstopil. Tako se je zasedbi pridružil harmonikar Boštjan Povše, in skupaj gremo novim izzivom in zmagam na proti.
Igramo na različnih prireditvah, veselicah, obletnicah, porokah, dobrodelnih koncertih, rojstno dnevnih zabavah, skratka povsod kamor nas povabijo. Naš repertuar je zelo širok. Pri narodno-zabavni glasbi igramo vso avtorsko glasbo in pa skladbe Lojzeta Slaka, Franca Miheliča, Fantov vseh vetrov, Ansambla bratov Avsenik, Mladih dolenjcev, Modrijanov, Toneta Rusa, Petra Finka, Gadov in drugih. Tudi na področju zabavne glasbe je naš repertuar zelo širok. Igramo zvrsti kot so: pop, rock, balade in dance glasbo slovenskih in tujih izvajalcev, tako da se najde nekaj za vsakogar, tudi za zahtevne plesalce/poslušalce.

Glasba, ki jo igramo zadovoljuje tako mlado kot starejšo populacijo ter vse tiste, ki se radi ob glasbi zavrtijo, hkrati pa naša kvaliteta zadovolji še tako zahtevnega poslušalca. Seveda naše igranje vedno spremlja povezovanje programa, da vse skupaj lažje "steče" in pa humor, za popestritev in kratek čas.

Vabljeni na POTEP z našim ansamblom... ;)

Share

Povabi nas!

031 257 589 Damjan Povše

031 734 119 Denis Kozinc

ans.potep@gmail.com E-mail

Povšečkaj nas!

V tri krasne...